Buiskoppeling Kruisstuk 90 graden

€ 2,83 incl. BTW

Selecteer product eigenschappen
Diameter
Verpakkingseenheid

Buiskoppeling Kruisstuk 90 graden

Kruisstuk 90 graden (ook wel Kruiskoppeling genoemd) is een buiskoppeling die wordt gebruikt om lange buizen kruislings aan verticale buizen te monteren, waarbij het intact laten van de buis zorgt voor minder snijkosten en meer structurele sterkte. Kruiskoppelingen worden vaak gebruikt voor rekken in magazijnstellingen. Dus om een 90 graden kruisverbinding te maken zonder de buis te hoeven onderbreken/zagen. Met een Kruiskoppeling kunt u dus buizen van gelijke diameter kruislings met elkaar verbinden.

Type 28

Buiskoppeling Multiklemp

Al onze buiskoppelingen worden geleverd inclusief inbusschroevven!

De Multiklemp buiskoppelingen (ook wel buisverbinder, buisklem, buisklemmen, buiskoppeling, koppeling, koppelingen en in het Engels tubeclamp of tubeclamps genoemd) zijn verkrijgbaar in 6 buismaten en zijn over het algemeen uit voorraad leverbaar.

Fixmetaal is specialist in (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen. Met het grote assortiment buiskoppelingen kunt u buizen verbinden tot de meest uiteenlopende constructies. De bijgeleverde RVS inbusschroeven geven een zeer sterke verbinding van de buisconstructie en ook demontage is erg eenvoudig. 
Schuifbelasting 600 kg bij  40Nm.

Buiskoppeling Kruisstuk 90 graden

Eigenschappen Zie bijgevoegde werktekening
Gewicht (kg) 0.20
Materiaal Gewone koppeling

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen voor dit moment.


Beoordeling toevoegen

30 andere producten in dezelfde categorie