Buiskoppeling Openklapbaar Kruisstuk 90 graden

Buiskoppeling Openklapbaar Kruisstuk 90 graden

Type 28 O 
Buiskoppeling Multiklemp

€ 5,89 incl. BTW

Selecteer product eigenschappen
Diameter
Verpakkingseenheid

Buiskoppeling Openklapbaar Kruisstuk 90 graden

Openklapbaar Kruisstuk 90 graden kunt u gemakkelijk een buis op een bestaande constructie bijvoegen, zonder deze eerst te hoeven losmaken of dat de veiligheid in gevaar gebracht wordt. Kruiskoppelingen worden vaak gebruikt voor rekken in magazijnstellingen. Een Kruisstuk 90 graden wordt ook wel een Kruiskoppeling genoemd. Het is een buiskoppeling die wordt gebruikt om lange buizen kruislings aan verticale buizen te monteren, waarbij het intact laten van de buis zorgt voor minder snijkosten en meer structurele sterkte. Dus om een 90 graden kruisverbinding te maken zonder de buis te hoeven onderbreken/zagen.

Type 28 O

Buiskoppeling Multiklemp

Al onze buiskoppelingen worden geleverd inclusief inbusschroeven!

De Multiklemp buiskoppelingen (ook wel buisverbinder, buisklem, buisklemmen, buiskoppeling, koppeling, koppelingen en in het Engels tubeclamp of tubeclamps genoemd) zijn verkrijgbaar in 6 buismaten en zijn over het algemeen uit voorraad leverbaar.

Fixmetaal is specialist in (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen. Met het grote assortiment buiskoppelingen kunt u buizen verbinden tot de meest uiteenlopende constructies. De bijgeleverde RVS inbusschroeven geven een zeer sterke verbinding van de buisconstructie en ook demontage is erg eenvoudig. 
Schuifbelasting 600 kg bij  40Nm.

Buiskoppeling Openklapbaar Kruisstuk 90 graden

Eigenschappen Zie bijgevoegde werktekening
Gewicht (kg) 0.46
Materiaal Gewone koppeling

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen voor dit moment.


Beoordeling toevoegen

30 andere producten in dezelfde categorie