Buiskoppeling Combi T-Kruiskoppeling

Buiskoppeling Combi T-Kruiskoppeling

Type 30 
Buiskoppeling Multiklemp

€ 3,78 incl. BTW

Selecteer product eigenschappen
Diameter
Verpakkingseenheid

Buiskoppeling Combi T-Kruiskoppeling

Combi T-Kruiskoppeling wordt vaak gebruikt om stellingen te maken. Hiermee kunnen horizontale dragende buizen aan de verticale buizen verbonden worden. Bij schapstellingen vormen de stijlen de zijkanten, en bij palletstellingen zijn de draagrails aan de binnenkanten van de stijlen gemonteerd. Wordt veel gebruikt om in stellingen horizontale en verticale buizen te verbinden. U kunt per toepassing kiezen welke gaten in de stijlen u wilt gebruiken. Heel geschikt voor palletstellingen of stellingen met planken.

Type 30

Buiskoppeling Multiklemp

Al onze buiskoppelingen worden geleverd inclusief inbusschroeven!

De Multiklemp buiskoppelingen (ook wel buisverbinder, buisklem, buisklemmen, buiskoppeling, koppeling, koppelingen en in het Engels tubeclamp of tubeclamps genoemd) zijn verkrijgbaar in 6 buismaten en zijn over het algemeen uit voorraad leverbaar.

Fixmetaal is specialist in (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen. Met het grote assortiment buiskoppelingen kunt u buizen verbinden tot de meest uiteenlopende constructies. De bijgeleverde RVS inbusschroeven geven een zeer sterke verbinding van de buisconstructie en ook demontage is erg eenvoudig. 
Schuifbelasting 600 kg bij  40Nm.

Buiskoppeling Combi T-kruiskoppeling

Eigenschappen Zie bijgevoegde werktekening
Gewicht (kg) 0.28
Materiaal Gewone koppeling

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen voor dit moment.


Beoordeling toevoegen

30 andere producten in dezelfde categorie