Aluminium buiskoppeling Kort T-stuk

Aluminium buiskoppeling Kort T-stuk

Type L10
Buiskoppeling Kee Lite

€ 12,51 incl. BTW

Selecteer product eigenschappen
Diameter
Verpakkingseenheid

Aluminium buiskoppeling Kort T-stuk

Aluminium Kort T-stuk is een lichtgewicht buiskoppeling, ontworpen om een 90 graden buisverbinding te geven tussen twee buizen. Dit solide buiskoppelstuk zorgt dus voor een haakse aansluiting tussen twee buizen en wordt vaak gebruikt voor o.a. stellingen. Het is een bovenstuk voor een rechte, horizontale buisverbinding. Deze buisklem kan niet worden gebruikt voor horizontale buisverbindingen in de buiskoppeling zelf, daar is het te kort voor. Gebruik daar type L25 voor (Lang T-stuk).

Kenmerken:

Licht van gewicht
Eersteklas A-kwaltiteit
Uitstekend te gebruiken voor buitenconstructies

Buiskoppeling Kee Lite®

Type L10 Kee Lite

Al onze buiskoppelingen worden geleverd inclusief inbusschroeven!

De Kee Lite buiskoppelingen zijn een onderdeel van Kee Klamp; ze worden ook wel buisverbinder, buisklem, buisklemmen, buiskoppeling, koppeling, koppelingen en in het Engels tubeclamp of tubeclamps genoemd. Verkrijgbaar in 6 buismaten, van ½” tot en met 2” en zijn over het algemeen uit voorraad leverbaar.

Fixmetaal is specialist in (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen. Met het grote assortiment buiskoppelingen kunt u buizen verbinden tot de meest uiteenlopende constructies. De bijgeleverde RVS inbusschroeven geven een zeer sterke verbinding van de buisconstructie en ook demontage is erg eenvoudig. 

Aluminium buiskoppeling Kort T-stuk

Eigenschappen Zie bijgevoegde werktekening
Gewicht (kg) 0.13
Materiaal Aluminium koppeling

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen voor dit moment.


Beoordeling toevoegen

30 andere producten in dezelfde categorie