Aluminium buiskoppeling Ovale Voetplaat

Aluminium buiskoppeling Ovale Voetplaat

Type L62
Buiskoppeling Kee Lite

€ 22,83 incl. BTW

Selecteer product eigenschappen
Diameter
Verpakkingseenheid

Aluminium buiskoppeling Ovale Voetplaat

Ovale voetplaat van aluminium is een sterkere voetplaat dan de ronde aluminium voetplaat, voor het ondersteunen van verticale buizen. De in verticale richting brede flens met twee stelschroeven vergroot de sterkte van deze buiskoppeling. De montagegaten in de basisflens moeten wel op één lijn liggen met de belasting. 

Een ovale voetplaat wordt gebruikt voor leuningen en hekwerken. De bevestigingsgaten hebben een dusdanige diameter dat zij een goede bevestiging geven met mechanische of chemische ankers en de twee inbusbouten zorgen voor een grotere stabiliteit van de staander. 

Aanbevolen bij montage op beton of kalksteen:

Ovale pakking voor ovale voetplaat; dit is een bijpassende ovale neopreen isoleerpakking. Deze voorkomt erosie van Kee Lite buiskoppelingen met kalksteen en beton; aluminium en beton gaan anders corroderen. Met deze pakkingen zijn de koppelingen beter beschermd tegen zonlicht, ozon en oxidatie dan natuurlijk rubber. Neopreen is warmtebestendig en wordt niet zacht (zoals natuurlijk rubber) bij intensieve blootstelling.

Kenmerken:

Licht van gewicht
Eersteklas A-kwaltiteit
Uitstekend te gebruiken voor buitenconstructies

Buiskoppeling Kee Lite®

Type L62

Al onze buiskoppelingen worden geleverd inclusief inbusschroeven!

De Kee Lite buiskoppelingen zijn een onderdeel van Kee Klamp; ze worden ook wel buisverbinder, buisklem, buisklemmen, buiskoppeling, koppeling, koppelingen en in het Engels tubeclamp of tubeclamps genoemd. Verkrijgbaar in 6 buismaten, van ½” tot en met 2” en zijn over het algemeen uit voorraad leverbaar.

Fixmetaal is specialist in (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen. Met het grote assortiment buiskoppelingen kunt u buizen verbinden tot de meest uiteenlopende constructies. De bijgeleverde RVS inbusschroeven geven een zeer sterke verbinding van de buisconstructie en ook demontage is erg eenvoudig. 

Aluminium buiskoppeling Ovale Voetplaat

Eigenschappen Zie bijgevoegde werktekening
Gewicht (kg) 0.35
Materiaal Aluminium koppeling

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen voor dit moment.


Beoordeling toevoegen

30 andere producten in dezelfde categorie