loading spinner

Aluminium buiskoppeling Muurbeugel

€ 35,28 incl. BTW

Selecteer product eigenschappen
Diameter
Verpakkingseenheid

Aluminium buiskoppeling Muurbeugel

Aluminium Muurbeugel of Wandbeugel voor het bevestigen van verticale buizen. Deze muurbeugel, ook wel boeiboordbevestiging genoemd, is ontworpen om relingen en leuningen aan muren, bruggen of trappen te bevestigen.
De staander kan niet door de koppeling heen, het is een eindstuk (dus niet geschikt voor doorlopende buizen).

Aanbevolen bij montage op beton of kalksteen:

Ovale pakking voor vierkante voetplaat; dit is een bijpassende ovale neopreen isoleerpakking. Deze voorkomt erosie van Kee Lite buiskoppelingen met kalksteen en beton; aluminium en beton gaan anders corroderen. Met deze pakkingen zijn de koppelingen beter beschermd tegen zonlicht, ozon en oxidatie dan natuurlijk rubber. Neopreen is warmtebestendig en wordt niet zacht (zoals natuurlijk rubber) bij intensieve blootstelling.

Kenmerken:

Licht van gewicht
Eersteklas A-kwaltiteit
Uitstekend te gebruiken voor buitenconstructies

Buiskoppeling Kee Lite®

Type L68

Al onze buiskoppelingen worden geleverd inclusief inbusschroeven!

De Kee Lite buiskoppelingen zijn een onderdeel van Kee Klamp; ze worden ook wel buisverbinder, buisklem, buisklemmen, buiskoppeling, koppeling, koppelingen en in het Engels tubeclamp of tubeclamps genoemd. Verkrijgbaar in 6 buismaten, van ½” tot en met 2” en zijn over het algemeen uit voorraad leverbaar.

Fixmetaal is specialist in (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen. Met het grote assortiment buiskoppelingen kunt u buizen verbinden tot de meest uiteenlopende constructies. De bijgeleverde RVS inbusschroeven geven een zeer sterke verbinding van de buisconstructie en ook demontage is erg eenvoudig. 

Aluminium buiskoppeling Muurbeugel

Eigenschappen Zie bijgevoegde werktekening
Gewicht (kg) 0.24
Materiaal Aluminium koppeling

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen voor dit moment.


Beoordeling toevoegen

30 andere producten in dezelfde categorie