Aluminium buiskoppeling Combi T-Kruiskoppeling

Aluminium buiskoppeling Combi T-Kruiskoppeling

Type L46
Buiskoppeling Kee Lite

€ 26,41 incl. BTW

Selecteer product eigenschappen
Diameter
Verpakkingseenheid

Aluminium buiskoppeling Combi T-Kruiskoppeling

Aluminium Combi Kruiskoppeling (of combinatie koppeling) wordt vaak gebruikt om stellingen mee te maken. Hiermee kunnen horizontale dragende buizen aan de verticale buizen verbonden worden. Bij schapstellingen vormen de stijlen de zijkanten, bij palletstellingen zijn de draagrails gemonteerd aan de binnenkanten van de stijlen.
Wordt veel gebruikt om in stellingen horizontale en verticale buizen te verbinden. U kunt per toepassing kiezen welke gaten in de stijlen u wilt gebruiken. Heel geschikt voor palletstellingen of stellingen met planken.

Kenmerken:

Licht van gewicht
Eersteklas A-kwaltiteit
Uitstekend te gebruiken voor buitenconstructies

Buiskoppeling Kee Lite® 

Type L46

Al onze buiskoppelingen worden geleverd inclusief inbusschroeven!

De Kee Lite buiskoppelingen zijn een onderdeel van Kee Klamp; ze worden ook wel buisverbinder, buisklem, buisklemmen, buiskoppeling, koppeling, koppelingen en in het Engels tubeclamp of tubeclamps genoemd. Verkrijgbaar in 6 buismaten, van ½” tot en met 2” en zijn over het algemeen uit voorraad leverbaar.

Fixmetaal is specialist in (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen. Met het grote assortiment buiskoppelingen kunt u buizen verbinden tot de meest uiteenlopende constructies. De bijgeleverde RVS inbusschroeven geven een zeer sterke verbinding van de buisconstructie en ook demontage is erg eenvoudig. 

Aluminium buiskoppeling Combi T-Kruiskoppeling

Eigenschappen Zie bijgevoegde werktekening
Gewicht (kg) 0.19
Materiaal Aluminium koppeling

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen voor dit moment.


Beoordeling toevoegen

30 andere producten in dezelfde categorie