Aluminium buiskoppeling Schoprandvoetplaat

Aluminium buiskoppeling Schoprandvoetplaat

Type L69
Buiskoppeling Kee Lite

€ 37,89 incl. BTW

Selecteer product eigenschappen
Diameter
Verpakkingseenheid

Aluminium buiskoppeling Schoprandvoetplaat

Aluminium schoprandvoetplaat is een extra zware voetplaat voor de bevestiging tegen een kant. Het wordt vaak op daken gebruikt en kan op meerdere plaatsen vastgezet worden. De bevestigingsgaten hebben een dusdanige diameter dat zij heel goed bevestigd kunnen worden met mechanische of chemische ankers. 
De twee inbusbouten in de voet geven een grotere stabiliteit aan de staander.

Aanbevolen bij montage op beton of kalksteen:

Bijpassende pakking; dit is een bijpassende ovale neopreen isoleerpakking. Deze voorkomt erosie van Kee Lite buiskoppelingen met kalksteen en beton; aluminium en beton gaan anders corroderen. Met deze pakkingen zijn de koppelingen beter beschermd tegen zonlicht, ozon en oxidatie dan natuurlijk rubber. Neopreen is warmtebestendig en wordt niet zacht (zoals natuurlijk rubber) bij intensieve blootstelling.

Kenmerken:

Licht van gewicht
Eersteklas A-kwaltiteit
Uitstekend te gebruiken voor buitenconstructies

Buiskoppeling Kee Lite® 

Type L69

Al onze buiskoppelingen worden geleverd inclusief inbusschroeven!

De Kee Lite buiskoppelingen zijn een onderdeel van Kee Klamp; ze worden ook wel buisverbinder, buisklem, buisklemmen, buiskoppeling, koppeling, koppelingen en in het Engels tubeclamp of tubeclamps genoemd. Verkrijgbaar in 6 buismaten, van ½” tot en met 2” en zijn over het algemeen uit voorraad leverbaar.

Fixmetaal is specialist in (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen. Met het grote assortiment buiskoppelingen kunt u buizen verbinden tot de meest uiteenlopende constructies. De bijgeleverde RVS inbusschroeven geven een zeer sterke verbinding van de buisconstructie en ook demontage is erg eenvoudig. 

Aluminium buiskoppeling Schoprandvoetplaat

Eigenschappen Zie bijgevoegde werktekening
Gewicht (kg) 0.64
Materiaal Aluminium koppeling

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen voor dit moment.


Beoordeling toevoegen

30 andere producten in dezelfde categorie