Steigerkoppelingen

FIXMETAAL is een speciaalzaak in buiskoppelstukken. Met ruime keus (meer dan 50 soorten).

Steigerkoppelingen worden ook wel Steigerbuiskoppelingen of Steigerbuisverbinders genoemd. Deze worden gebruikt om steigerbuizen met elkaar te verbinden, waardoor diverse steigerbuisconstructies gemaakt kunnen worden. Vrijwel alles is mogelijk!
Op eenvoudige wijze kunnen hiermee allerlei buisconstructies gemaakt worden, zoals bijvoorbeeld een tuintafel, tuinbankje, garderobe, enz. Het huismerk Multiklemp is erg voordelig en wordt vaak door particulieren en doe-het-zelvers gebruikt. 
Ook professionele gebruikers maken van alles met buiskoppelingen: hekwerken, winkelinterieurs, standbouwers, reclameborden, toonbaken, schaduwhallen, frames voor verkeersborden, enz.

Steigerpijpen laten zich ook leuk combineren met steigermeubels. Maak een schets en zoek de bijpassende steigerkoppelingen erbij.

De ronde steigerkoppelingen zijn verkrijgbaar in zes buisdiameters! Hoe groter de diameter, hoe zwaarder de buisconstructie te belasten is.      
Bovendien zijn steigerkoppelingen weer eenvoudig te demonteren met de (gratis bijgeleverde) inbusschroeven.

Kijk eens bij de voorbeelden voor dingen die met steigerbuis en steigerkoppelingen gemaakt kunnen worden. Misschien doet u er wel een leuk idee op!