Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen twee dagen na ontvangst van uw betaling verzonden. Als u voorkeur geeft aan expres-verzending met vereiste handtekening zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voor deze bezorgwijze.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Transportkosten zijn afhankelijk van de buislengtes en het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen; voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden.

Retourneren

Onbewerkte materialen en voorraadhoudende artikelen kunnen binnen 30 dagen retour. Beschadigde materialen, bewerkte materialen en geen voorraadhoudende producten worden niet retour genomen. Ook op maat gezaagde buizen worden niet teruggenomen (dus korter dan 6 meter).
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. U kunt een retouropdracht doorgeven aan één van onze medewerkers (per mail of telefoon). 
Het bedrag staat binnen enkele dagen, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst en verwerking van het retour op uw rekening. Als u de gehele bestelling retour stuurt betalen wij ook de verzendkosten terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons hebt betaald, tenzij anders is overeengekomen.

Retouradres

Fixmetaal
Julianastraat 12
2741 HK Waddinxveen