Stalen en aluminium buizen

FIXMETAAL is specialist in buizen en buiskoppelingen en levert alleen hoogwaardige kwaliteit.

Buizen kunt u op eenvoudige wijze verbinden tot de meest uiteenlopende buisconstructies. En het gebruik van inbusschroeven (gratis bijgeleverd) zorgt voor een zeer sterke buisverbinding; maar deze buisconstructie is ook weer gemakkelijk te demonteren.

Buizen worden ook wel ’steigerpijp’ genoemd. Het was oorspronkelijk ook bedoeld om steigers mee te maken, maar in de loop van de tijd ontdekte men dat er met buizen (en buiskoppelsystemen) veel meer te maken is, zoals hekwerken, winkelinterieurs, magazijnstellingen, wegbebakening, reclameborden, standbouw, meubels, trappen, frames, enz.

De buizen zijn verkrijgbaar in 6 verschillende buisdiameters, die u overzichtelijk in onze webshop aantreft. Hierdoor worden vergissingen in buismaten voorkomen!

U kunt de buizen (en buiskoppelingen) in elke RAL-kleur krijgen! Wij poedercoaten ze dan voor u. En indien u wenst kunnen onze monteurs ook dingen voor u op locatie in elkaar zetten. Zij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd. Prijzen hiervoor op aanvraag.

Bekijk stalen buizen Bekijk aluminium buizen Bekijk alle buiskoppelingen