Goedkoop alle soorten buiskoppelingen online bestellen

Voor het kopen van alle soorten buiskoppelingen bent u bij Fixmetaal aan het enige en juiste adres. In onze voordelige en zeer uitgebreide webshop vindt u namelijk alles wat u zoekt op het gebied van goedkope buisverbinders, buiskoppelingen, steigerkoppelingen, steigerbuiskoppelingen en buisklemmen. Bovendien zijn vrijwel alle producten van de bekende merken ruimschoots vertegenwoordigd in ons uitgebreide assortiment. Datzelfde geldt voor ons keuze-arsenaal aan kleuren, materiaalsoorten, vormen, diameters en lengtes. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor zowel ronde als vierkante buiskoppelingen. Daarnaast vindt u in onze webwinkel niet alleen aluminium buiskoppelingen maar ook een buiskoppeling van bijvoorbeeld RVS en staal. Neem dus snel een kijkje en laat u aangenaam verrassen door onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Buiskoppelingen Bel: 085 2737367

Alle soorten buiskoppelingen van bekende merken

Alle koppelingen uit ons assortiment zijn van hoogstaande kwaliteit. Dit komt doordat Fixmetaal alleen de allerbeste merken voor u heeft geselecteerd. Denk dan onder andere aan de buiskoppeling met bijbehorende buisklem van Interclamp (Interklemp), Keeklamp, Euroklemp en Kee Klemp. Voor een duidelijk overzicht hebben we al onze merken voor u op een rijtje gezet:

  • Interklamp®
  • Kee Klamp®
  • Euroklamp®
  • Easyclamp®
  • Kee Lite®

Er is dus geen vooraanstaand merk dat aan ons assortiment ontbreekt. Tevens willen we benadrukken dat u bij ons te allen tijde de originele koppelingen van Kee Klamp® geleverd krijgt. Tegenwoordig komt er veel imitatiemateriaal uit China op de markt, maar wij leveren altijd de originele merken. Daarbij kunt u online eenvoudig selecteren of u bijvoorbeeld een ronde of een vierkante steigerbuiskoppeling zoekt. Daarnaast kunt u hier de materiaalsoort kiezen, evenals de kleur, de diameter en de lengte.

Op elke gewenste lengte en in diverse diameters

Behalve de keuze in vorm – rond of vierkant – kunt u bij Fixmetaal voor diverse kleuren terecht. Een zwarte ronde steigerkoppeling bijvoorbeeld of een vierkante in een andere willekeurige kleur. Verder vindt u in onze webwinkel zowel aluminium koppelingen als koppelingen van RVS en staal. Wij leveren ze in elke gewenste lengte en in maar liefst zes verschillende diameters. Samen met ons brede assortiment aan steigerframes weten we op dezer manier zeker dat u bij ons gegarandeerd zult slagen. Ditzelfde geldt ook als u op zoek bent naar alle soorten buiskoppelingen voor uw houten tuinpalen.

Kant en klaar pergola systeem

Ook voor koppelingsproducten voor houten tuinpalen kunt u bij Fixmetaal uitstekend terecht. Hiermee haalt u een kant en klaar pergola systeem in huis van eveneens de allerbeste kwaliteit. De aluminium elementen maakt u door middel van schroeven eenvoudig vast aan uw houten balken. Ze zijn dan ook geschikt voor elke gewenste constructie. We kunnen de tuinpaalkoppelingen leveren in diverse maten en tegen een kleine meerprijs leveren we ze in elke gewenste RAL-kleur of bijvoorbeeld geanodiseerd. Ideaal toch? En om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, krijgt u van ons een gratis bijpassende inbussleutel bij uw online bestelling. Graag tot ziens in onze digitale winkel in buiskoppelingen.567016dc83de0af4103c234f351e11684e202203

Vragen of advies nodig?

Bel 085 - 273 73 67

Informatie