Stalen en aluminium buizen

FIXMETAAL is specialist in buizen en buiskoppelingen en levert alleen hoogwaardige kwaliteit.

Buizen kunt u op eenvoudige wijze verbinden tot de meest uiteenlopende buisconstructies. En het gebruik van inbusschroeven (gratis bijgeleverd) zorgt voor een zeer sterke buisverbinding; maar deze buisconstructie is ook weer gemakkelijk te demonteren.

Bekijk stalen buizen   Bekijk aluminium buizen   Bekijk zwarte buizen   Bekijk vierkante buizen

Buizen worden ook wel ’steigerpijp’ genoemd. Het was oorspronkelijk ook bedoeld om steigers mee te maken, maar in de loop van de tijd ontdekte men dat er met buizen (en buiskoppelsystemen) veel meer te maken is, zoals hekwerken, winkelinterieurs, magazijnstellingen, wegbebakening, reclameborden, standbouw, meubels, trappen, frames, enz. Daarom worden buiskoppelingen ook wel 'steigerkoppelingen' genoemd in de volksmond.

De buizen zijn verkrijgbaar in 6 verschillende buisdiameters, die u overzichtelijk in onze webshop aantreft. Hierdoor worden vergissingen in buismaten voorkomen!

U kunt de buizen (en buiskoppelingen) in elke RAL-kleur bestellen! Wij poedercoaten ze dan voor u. En indien u wenst kunnen onze monteurs ook dingen voor u op locatie in elkaar zetten. Zij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd. Prijzen hiervoor op aanvraag.

Naar stalen buizen   Naar aluminium buizen   Naar zwarte buizen   Naar vierkante buizen