Aluminium buis

Met een aluminium buis kunt u op eenvoudige wijze buizen met buiskoppelstukken verbinden, waardoor de meest uiteenlopende buisconstructies kunnen ontstaan; het gebruik van inbusschroeven (gratis bijgeleverd) zorgt voor een zeer sterke buisverbinding. Deze buisconstructies zijn ook weer gemakkelijk te demonteren.

Buizen waren oorspronkelijk ook bedoeld om steigers mee te maken (steigerpijp), maar in de loop van de tijd ontdekte men dat er met buizen (en buiskoppelsystemen) veel meer te maken is, zoals hekwerken, winkelinterieurs, magazijnstellingen, wegbebakening, reclameborden, standbouw, meubels, trappen, pergola's, frames, enz.
En de alumium buis werd een prima alternatief voor niet-zwaarbelaste buisconstructies. 

Aluminium buizen bekijken

De aluminium buis is verkrijgbaar in 6 verschillende diameters, die u overzichtelijk in onze webshop aantreft. Hierdoor worden vergissingen in buismaat-diameters voorkomen! 

U kunt de aluminium buizen (en buiskoppelingen) in elke RAL-kleur krijgen! Wij poedercoaten ze dan voor u. En indien u wenst kunnen onze monteurs ook dingen voor u op locatie in elkaar zetten. Zij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd. Prijzen hiervoor op aanvraag.

{widget name="gallerync" id_block="9"}