Aluminium buis kopen?

Fixmetaal heeft een breed assortiment aluminium buizen en levert alleen hoogwaardige kwaliteit (Din 2440 / thermisch verzinkt).
Aluminium buizen zijn lichter van gewicht dan stalen buizen (ook wel gegalvaniseerde buizen genoemd), zijn eenvoudig in gebruik en gemakkelijk op lengte te zagen.

Met de (gratis!) bijgeleverde inbussleutel kunt u een aluminium buis eenvoudig aan een koppelstuk monteren. Dat is het énige gereedschap dat u nodig heeft: een inbussleutel! Gewoon vastdraaien en klaar!
En zo kunt u het ook heel eenvoudig weer demonteren, als u het toch anders wilt of het wilt uitbreiden.

Naar aluminium buizen

Gaat u aluminium buizen kopen, Fixmetaal levert ze in zes verschillende diameters: 21,3 mm / 26,9 mm / 33,7 mm / 42,4 mm  / 48,3 mm / 60,3 mm.

Ook kunt u ze in elke gewenste RAL-kleur krijgen. Wij poedercoaten ze dan voor u.
Als u aluminium buizen wilt kopen, en u ziet er tegen op om het zelf te monteren, kunnen onze monteurs dingen voor u in elkaar zetten, al dan niet op locatie, zoals bijvoorbeeld een pergola of spandoekframe. Zij zijn specialisten en hiervoor gecertificeerd.
Prijzen hiervoor op aanvraag.

Aluminium buizen zijn voor allerlei doeleinden geschikt, zoals voor bijvoorbeeld reclameborden, steigermeubels, spandoekframes, hekken, enz.
Gaat u aluminium buizen kopen, besef dan wel dat zijn uitstekend geschikt voor niet al te zwaar belaste buisconstructies. Steigers bijvoorbeeld kunt u beter van stalen buizen maken.

In de webshop kunt u bij de 'Voorbeelden' foto's zien (en inspiratie opdoen) van wat klanten zoal gemaakt hebben met stalen en aluminium buizen.

Uw creativiteit is de enige grens!

Gaat u aluminium buizen kopen,  dan heeft u (om ze met elkaar te verbinden) buiskoppelingen nodig. Dit zijn buisklemmen die met een inbusbout buizen vastmaken door middel van een buiskoppelstuk. Hier is er een demo van.
Buiskoppelingen zijn er in allerlei vormen en maten; deze staan overzichtelijk per buismaat in de webshop.

Elke gewenste lengte verkrijgbaar

Aluminium buizen (en stalen buizen ook) hebben een maximale lengte van zes meter, maar zijn verkrijgbaar in elke gewenste lengte. Dus wilt u aluminium buizen kopen, dan kunt u de gewenste lengtemaat heel eenvoudig opgeven bij het bestellen in de webshop en krijgt u ze precies op maat geleverd!
Als u hier vragen over heeft, neem gerust contact met ons op.

Wij van Fixmetaal wensen u veel genoegen bij het maken van uw buisconstructie!