Buiskoppeling kopen?

FIXMETAAL is specialist in buizen en buiskoppelingen en levert alleen hoogwaardige kwaliteit.

Een buiskoppeling (of buisklem) is gemaakt om er buizen op eenvoudige wijze mee te kunnen verbinden tot de meest uiteenlopende buisconstructies. En het gebruik van inbusschroeven (gratis bijgeleverd) zorgt voor een zeer sterke buisverbinding, waardoor deze buisconstructie ook weer gemakkelijk te demonteren is.

Fixmetaal is specialist en levert diverse merken buiskoppelingen:

Multiklemp buiskoppeling    Zwarte buiskoppeling    Aluminium buiskoppeling    Kee Klamp buiskoppeling    Vierkante buiskoppeling    Tuinpaal koppeling

                                         Naar de buiskoppelingen

Buiskoppelingen worden ook wel ’steigerpijp’ genoemd. Het was oorspronkelijk ook bedoeld om steigers mee te maken, maar in de loop van de tijd ontdekte men dat er met buiskoppelsystemen veel meer te maken is, zoals hekwerken, winkelinterieurs, magazijnstellingen, wegbebakening, reclameborden, standbouw, meubels, trappen, frames, enz. enz.

De buiskoppelingen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende diameters, die u overzichtelijk in onze webshop aantreft. Hierdoor worden vergissingen in buismaat-diameters voorkomen!

Kortom, buiskoppelingen kennen eigenlijk geen beperkingen, vrijwel alles kunt u ermee maken.

U kunt de buiskoppelingen (en buizen) in elke RAL-kleur krijgen! Wij poedercoaten ze dan voor u. En indien u wenst kunnen onze monteurs ook dingen voor u op locatie in elkaar zetten. Zij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd. Prijzen hiervoor op aanvraag.

MULTIKLEMP buiskoppelingen: een goedkoper buiskoppelsysteem, maar ook zeer kwalitatief. Het is ons huismerk. Door de grootverpakking is de prijs van het Multiklemp-koppelsysteem zeer aantrekkelijk. Het is het huismerk van Fixmetaal.

ALUMINIUM buiskoppelingen: een absoluut kwaliteitsmerk LEE LITE® (gecertificeerd A-merk) dat kwalitatief vergelijkbaar is met KeeKlemp.

VIERKANTE buiskoppelingen: zijn bijzonder geschikt om vierkante buizen van 40 mm te verbinden. Dus als u een vierkante buisconstructie wilt maken zijn deze buiskoppelingen een aanrader: kwalitatief en duurzaam!

ZWARTE buiskoppelingenHet mooie van deze zwarte koppelingen is dat ze een hoge mate van corrosiebestendigheid hebben. De zwarte lak dringt namelijk diep door in het materiaal, waardoor roesten van binnenuit wordt voorkomen. 

TUINPAAL koppelingenDe Tuinpaalkoppelingen van Fixmetaal zijn uitermate geschikt als kant en klaar pergola systeem. De aluminium pergola verbindingselementen worden door middel van schroeven aan de houten balk vast gemaakt

KEE KLAMP buiskoppelingen: een kwalitatief hoogwaardig buiskoppelsysteem, het neusje van de zalm! Wordt veel door professionals gebruikt (zoals in de bouw) voor buisverbindingen, omdat deze koppelstukken zwaar belast kunnen worden en aan allerlei kwaliteitsnormen voldoen. Ook de particulioer werkt er steeds meer mee.

INTERCLAMP buiskoppelingen: Een glanzende, kwalitatief hoogwaardig gecertificeerd kwaliteitsmerk. Deze staat alleen niet in de webshop maar kan per mail informatie over gevraagd worden en/of besteld.