Goedkope buiskoppelingen kopen?

Als je goedkope buiskoppelingen zoekt én ze moeten ook goed zijn, dan bent je bij Fixmetaal aan het juiste adres. Ons huismerk Multiklemp is echt voordelig en ook kwalitatief goed. En TÜV-gecertificeerd!

Ze worden veel gebruikt, niet alleen door de professionals meer maar ook de particulier heeft deze buisklemmen ontdekt.
En je hoeft echt geen professional te zijn om zelf iets in elkaar te knutselen met buizen en buiskoppelingen, een beetje doe-het-zelver zet eenvoudig zelf iets in elkaar.

Korte video van het uitgebreide assortiment buiskoppelingen van Fixmetaal

Er wordt van alles mee gemaakt, van (werk)tafels, stapelbedden tot balkonhekken en het énige gereedschap is... een inbussleutel!
En waarom zou het duur moeten zijn? De voordelige buiskoppelingen van Fixmetaal zijn van prima kwaliteit en worden veel gebruikt.


Het énige gereedschap is een inbussleutel!

Het werkt echt heel eenvoudig: Maak een schets van wat je wilt maken en zoek er de juiste buiskoppelstukken bij in de webshop. Eenvoudiger kan haast niet. En wil je het maken met stalen buizen of aluminium buizen? Het kan allebei. Staal is harder, maar ook zwaarder.

Nogmaals, het is echt heel eenvoudig om iets in elkaar te zetten met het voordelige buiskoppelsysteem van Multiklemp.
En het gereedschap? Alleen een inbussleutel! Meer niet. Hoogstens een ijzerzaag om uw buis nog wat in te korten, maar u kunt stalen of aluminium buizen gewoon op maat bestellen in de webshop van Fixmetaal.

Voordelige buiskoppeling Multiklemp Een Kort T-stuk van het buiskoppelingen merk Multiklemp

De stalen en aluminium buizen van Fixmetaal zijn trouwens ook scherp geprijsd!


“Het doet me aan het Mecano van vroeger denken”

Wat we regelmatig horen van klanten, is dat het prettig werkt en veel op het Mecano van vroeger lijkt!

Waar je ons goedkope buiskoppelsysteem Multiklemp beter niet voor kunt gebruiken is voor buisconstructies die zwaar belast moeten worden, zoals steigers; daar is ons merk Interclamp of Kee Klamp beter geschikt voor. Dat is evenredig aan de kwaliteit van Kee Klamp (voor de kenner) maar 40-60% goedkoper!