Houten buis kopen?

Wilt u een houten buis kopen? Een groot deel van onze buizen zijn ook in HOUT verkrijgbaar! Dit geeft een natuurlijke uitstraling.
Het mooie van deze houten buizen is dat ze een stoere uitstraling geven in combinatie met onze metalen of zwarte buiskoppelingen!
Door ook nog eens steigerhout te verwerken in de constructie is het plaatje helemaal af! 


Rondhouten palen

Deze vurenhouten ronde palen zijn teruggedroogd tot 18% en de diameters komen overeen met de buiskoppelingen. 
Het zijn dus rondhouten vuren palen. Deze rondhout palen zijn verkrijgbaar in 3 buismaten: 33, 42 en 48 mm, waardoor ze perfect in de buiskoppelingen van buismaat 33,7 / 42,4 / 48,3 mm passen!

Deze buizen zijn niet meer voorradig.

Verschillende toepassingen

Houten buizen worden veel toegepast voor kapstokken, kledingrekken, als trapleuning, stiegermeubels, maar ook voor winkelinterieur.
Voor buitengebruik is vurenhout minder geschikt.

Durf creatief te zijn

Wanneer u eens iets anders wilt dan anders,ga dan een houten buis kopen en maak uw constructie eens met een rondhouten paal in plaats van een aluminium buis of stalen buis. Het zal u verrassen hoe fraai dit wordt!
De inbusbout kan best stevig aangedraaid worden in het hout en bovendien kunt u het een kleurtje geven als u wilt.

Uiteraard kan de houten buis later ook vervangen worden door een metalen buis, of in uw huidige constructie kunt u ook een metalen buis vervangen door een houten buis. 
Dit gaat erg eenvoudig omdat de constructie alleen maar bevestigd is door middel van een inbussleutel.
U kunt ook een bestaande constructie uitbreiden met een houten buis. 

Gaat u een houten buis kopen? We zouden het erg leuk vinden als u een foto mailt van wat u met de houten buis gemaakt heeft! En met uw goedkeuring zetten we die foto dan bij de Voorbeelden in de webshop!

Samengevat:

Buismaten: 33 mm / 42 mm / 48 mm
Materiaal: Vurenhout
Lengte: 3,90 meter