Kee Klamp buiskoppelingen kopen?

KEE KLAMP (of Keeklamp) buiskoppelingen zijn het beste van het beste en worden vooral door professionals gebruikt, zoals architecten, bouwbedrijven e.d.
De originele Kee Klamp buiskoppelingen zijn netjes afgewerkt en thermisch verzinkt.
Het is ook het MEEST UITGEBREIDE buiskoppelsysteem. 

                                                   Naar de Kee Klamp buiskoppelingen

KEE KLAMP® SPECIFICATIES:

- Gegoten volgens BS EN 1562 en 1563
- Thermisch verzinkt volgens BS EN ISO 1461
- Stelschroeven met speciale geharde coating                
- Schuifbelasting van 900 kg per inbusbout*
- Hoge corrosiebestendigheid
- TÜV gecertificeerd

LET OP: er worden veel buiskoppelingen onder de naam van Kee Klamp aangeboden die van een ánder (meestal Chinees) merk zijn!!
Fixmetaal levert de ORIGINELE Kee Klamp® koppelingen met de Kee Klamp® TOP kwaliteit!!
Dat is te zien aan de ® en in de koppelingen staat 'Kee Klamp' gegraveerd.

Echte Kee Klamp buiskoppeling herkennenOverzicht

Onderstaande Kee Klamp koppelingen staan ook in de webshop, maar er kan ook via de mail besteld worden of een offerte gevraagd. als u wilt kan er ook een werktekening gemaild worden van een koppeling.

Overzicht Kee Klamp buiskoppelingen

Fixmetaal is een speciaalzaak in buizen en buiskoppelsystemen en levert alleen hoogwaardige kwaliteit. Buiskoppelingen (ook wel ’steigerpijp’ genoemd) waren oorspronkelijk bedoeld om steigers mee te maken; maar in de loop van de tijd ontdekte men dat er met buiskoppelsystemen veel meer te maken is, zoals hekwerken, winkelinterieurs, magazijnstellingen, wegbebakening, reclameborden, standbouw, meubels, trappen, frames, enz. enz.

Met de Kee Klamp® buisklemmen kunnen meerdere buizen per koppeling worden gekoppeld, tot wel twee, drie, vier of vijf stuks!. Haaks op elkaar, langs elkaar of in het verlengde van elkaar. Sommige koppelingen maken het mogelijk om buizen van verschillende diameters te verbinden met elkaar!

Behalve de thermisch verzinkte uitvoering kunnen de Kee Klamp® koppelingen tegen meerprijs ook geëpoxeerd geleverd worden of in een RAL-kleur.


Meerdere buismaten

De buiskoppelingen zijn verkrijgbaar in zes verschillende diameters: Ø 21,3 mm / Ø 26,9 mm / Ø 33,7 mm / Ø 42,4 mm / Ø 48,3 mm / Ø 60,3 mm. Maar niet elke koppeling is in elke buismaat verkrijgbaar.

Kortom, de buiskoppelingen van Kee Klamp kennen eigenlijk geen beperkingen, vrijwel alles kunt u ermee maken.