Dé webshop voor originele Kee Klamp® buiskoppelingen tegen lage prijzen

Wilt u originele Kee Klamp® buiskoppelingen online kopen tegen de meest scherpe prijzen? Bij Fixmetaal bent u hiervoor aan het enige juiste adres. Wij zijn uw specialist in voordelige Kee Klemp buiskoppelingen die bekend staan om hun zeer goede kwaliteit. Omdat de buiskoppelingen oorspronkelijk werden gebruikt als verbindingsstuk voor steigers staan deze in onze webwinkel ook wel bekend als steigerkoppelingen. In de loop der jaren is de functie van buiskoppelingen uitgebreid en kunt u deze kopen voor een breed scala aan toepassingen. Denkt u dan bijvoorbeeld aan magazijnstellingen en hekwerken maar ook aan buiskoppelingen voor de montage van winkelinterieurs, reclameborden, meubels, wegbebakening en dergelijke.

Kee Klamp® buiskoppelingenBel: 085 2737367

Tal van opties door originele Kee Klamp® buiskoppelingen te kopen

Het buiskoppelsysteem met Kee Klamp® buisklemmen biedt u tal van opties. Zo kunt u eenvoudig meerdere buizen koppelen aan een enkele koppeling. Dit kan van twee en drie tot wel vier en vijf stuks. Het is maar net waar u behoefte aan heeft. Bovendien is de kwaliteit van de Keeklamp buisklem uitzonderlijk hoog. Dit betekent dat u hier verder geen omkijken naar heeft en zorgeloos kunt vertrouwen op de kwaliteit van de originele Kee Klamp® buiskoppelingen. Ongeacht of u de buizen nu haaks op elkaar, in het verlengde van elkaar of langs elkaar wilt verbinden. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om buizen met verschillende diameters op elkaar aan te laten sluiten. Gegarandeerd probleemloos.

RAL-kleuren en diverse buismaten

Onze steigerkoppelingen zijn standaard thermisch verzinkt uitgevoerd. Daarnaast kunt u ze tegen een een geringe meerprijs ook geëpoxeerd bestellen. Ook kunt u een keuze maken uit een door u gewenste RAL-kleur. We bieden daarbij diverse buismaten in maar liefst zes verschillende diameters. Dit zijn de diameters: Ø 21,3 mm / Ø 26,9 mm / Ø 33,7 mm / Ø 42,4 mm / Ø 48,3 mm / Ø 60,3 mm. Bij onze concurrenten is niet ieder koppelstuik in elke buismaatsoort te verkrijgen, maar bij ons is dat wel het geval. Daarom, heeft u buiskoppelingen nodig van hoogwaardige kwaliteit die eigenlijk geen beperkingen hebben? Kies dan voor het uitgebreide en bovenal voordelige assortiment van Fixmetaal.

Kies voor kwaliteit door de keuze voor Fixmetaal

Bent u overtuigd en wilt u ook uw originele Kee Klamp® buiskoppelingen in onze webwinkel kopen? Dat kan natuurlijk, graag zelfs. Mocht u hierbij eerst meer informatie willen, of heeft u een vraag, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar met een deskundig advies op maat. Zij vertellen u graag welk buiskoppelsysteem het beste aansluit op uw behoefte. Ook adviseren zij u over de beste diameters en RAL-keuze. Graag online tot ziens in onze webshop.