Stalen buis kopen van hoogwaardige kwaliteit

Een stalen buis kunt u op eenvoudige wijze met een andere buis verbinden door buiskoppelingen, waar u de meest uiteenlopende buisconstructies mee kunt maken. Het gebruik van inbusschroeven (gratis bijgeleverd) zorgt voor een zeer sterke buisverbinding.
Het is niet alleen een stalen buis kopen, maar buisconstructies kunnen ook weer gemakkelijk gedemonteerd worden; dus reeds gemonteerde stalen buizen kunnen steeds weer opnieuw gebruikt worden.

                                    Bekijk de ronde stalen buizen     Bekijk de zwarte stalen buizen     Bekijk de vierkante stalen buizen

Korte video over de 6 buismaten:

Steigers maken

Stalen buizen waren oorspronkelijk ook bedoeld om steigers mee te maken, vandaar de term 'steigerpijp', maar in de loop van de tijd ontdekte men dat er met stalen buizen (en buiskoppelingen) veel meer te maken valt, zoals hekwerken, winkelinterieurs, magazijnstellingen, wegbebakening, reclameborden, standbouw, meubels, trappen, pergola's, frames, enz. enz.

En de stalen buis bleek prima bruikbaar voor zwaarbelaste buisconstructies!


Verschillende stalen buizen:

Fixmetaal levert 'gewone' stalen buizen, zwarte stalen buizen en vierkante stalen buizen.
De 'gewone' stalen buizen zijn voor 'gewone' buisconstructies, de zwarte stalen buizen voor als het een apartere uitstraling moet hebben en de vierkante buizen zijn voor vierkante constructies

De 'gewone' stalen buizen zijn gegalvaniseerd en leverbaar in 6 buismaten, van ½” tot en met 2” 

De vierkante stalen buizen van Fixmetaal zijn stalen gegalvaniseerde vierkante 40 mm buizen van 2 mm dikte. Ze zijn geschikt voor de vierkante buiskoppelingen van het huismerk Multiklemp.

De zwarte stalen buizen van Fixmetaal zijn van staal en leverbaar in 6 buismaten, van ¾” tot en met 1½” en kunnen met gewone of zwarte buiskoppelingen verbonden worden met elkaar.

                                    Naar de stalen buizen     Naar de zwarte stalen buizen     Naar de vierkante stalen buizen


Zes verschillende diameters

Wilt u een stalen buis kopen, ze zijn verkrijgbaar in 6 verschillende diameters, die u overzichtelijk in onze webshop aantreft. Hierdoor worden vergissingen in buismaat-diameters voorkomen!

U kunt de stalen buizen (en buiskoppelingen) in elke RAL-kleur krijgen! Wij poedercoaten ze dan voor u. En als u wilt kunnen onze monteurs ook dingen voor u op locatie in elkaar zetten. Zij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd. Prijzen hiervoor op aanvraag.