Voordelige steigerbuizen kopen? Check de webshop van Fixmetaal

Wilt u goedkoop steigerbuizen kopen van aluminium, hout of van een ander materiaal? Een goedkope steigerbuis van hoogstaande kwaliteit kunt u eenvoudig online bestellen in de webwinkel van Fixmetaal; dé steigerbuis specialist. Wij zijn namelijk al jarenlang een betrouwbare en gerenommeerde leverancier in steigerpijpen en ander steigermateriaal in diverse soorten en maten. Maar daar blijft het zeker niet bij. Ook voor bijpassende en voordelige steigerkoppelingen bent u bij ons aan het juiste adres. Met andere woorden; u kunt voor al uw steigerbuis producten bij ons terecht. U vindt in onze digitale winkel op één online adres alles wat u zoekt. Wel zo handig nietwaar?

SteigerbuizenBel: 085 2737367

Zwarte steigerbuizen kopen, houten-, staal- of aluminium exemplaren?

Bij Fixmetaal bieden we u een ruim assortiment steigerbuizen. Zo kunt u onder meer kiezen voor een ronde steigerpijp die zwart van kleur is, en ook voor houten, stalen of aluminium exemplaren. Stuk voor stuk zijn ze van zeer hoogwaardige kwaliteit waar u zonder twijfel jarenlang plezier aan beleeft. En om de prijs hoeft u het beslist niet te laten. Fixmetaal staat bekend om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zo niet als de goedkoopste aanbieder. Daardoor kunnen we bogen op vele tevreden klanten in geheel Nederland. Dit is niet alleen het geval voor ons assortiment steigerbuizen, maar ook voor ons assortiment steigerkoppelingen en ander toebehoren en accessoires zoals bijpassende buisklemmen.

Rond of vierkant in zes verschillende buisdiameters

Naast ronde buisproducten kunt u bij ons ook kiezen voor vierkante exemplaren. U maakt hiervoor heel gemakkelijk een selectie in onze webshop. Onze vierkante exemplaren zijn stalen gegalvaniseerde buisproducten van 40 millimeter. De dikte hiervan is 2 millimeter en u kunt ze meestal direct uit voorraad geleverd krijgen. Ook zagen we ze voor u op maat op elke gewenste lengte tot maximaal 6 meter. Daarnaast kunt u op onze site selecteren welke buisdiameter u nodig heeft bij ronde buisexemplaren. Bij Fixmetaal heeft u de keuze uit maar liefst 6 verschillende buisdiameters. Daardoor durven wij u te garanderen dat de steigerbuis van uw keuze gegarandeerd in ons assortiment vertegenwoordigd is.

Breed assortiment buiskoppelingen en ander toebehoren

Omdat wij u een totaaloplossing willen bieden op het gebied van buisproducten, kunt u bij ons ook terecht voor diverse soorten buiskoppelingen en ander steigermateriaal. Wilt u bijvoorbeeld steigerbuizen kopen met een bijpassende set koppelingen en klemmen? Geen probleem. Bij Fixmetaal vindt u precies wat u nodig heeft. Ook bij onze koppelingsproducten en andere toebehoren heeft u de keuze uit een enorm breed assortiment. Neem snel een kijkje in onze webwinkel en u weet direct wat we bedoelen. Wij leveren uw producten snel op het door u opgegeven adres. Daarnaast kunt u uiteraard ook uw bestelling bij ons in Waddinxveen op komen halen.