Hoe u online goedkoop tuinpaal koppelingen kunt bestellen

Wilt u goedkope tuinpaal koppelingen bestellen in een webwinkel die bekend staat om hoogstaande kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen? Zoek dan niet verder want bij Fixmetaal hebben we alles in huis wat u nodig heeft. Alle aluminium pergola verbindingsstukken zijn in ons zeer ruime assortiment vertegenwoordigd. Een assortiment dat eveneens bestaat uit voordelige houten buizen en andere buisproducten, zoals steigerbuizen en koppelingen. Deze kunt u eenvoudig online bestellen tezamen met onze tuinpaal koppelingen voor uw pergola, zodat u verzekerd bent van een fraai kant-en-klaar systeem. Uiteraard kunt u onze tuinpaal koppeling ook gebruiken voor elke andere houten paalconstructie. Aan u de keus.

Tuinpaal-koppelingenBel: 085 2737367

Aluminium tuinpaal koppelingen bestellen bij Fixmetaal

Onze pergola koppelingen zijn van aluminium en kunt u door middel van schroeven heel gemakkelijk aan uw houten constructie bevestigen. Met onze pergola koppeling creëert u zo in no time een prachtige pergolaconstructie in uw tuin. Door de hoogstaande kwaliteit van onze koppelingen kunt u deze ook voor elke andere constructie gebruiken. Ze zijn hierbij bestand tegen de diverse weersinvloeden die in ons land voorkomen. Dit zorgt ervoor dat u uw houten tuinpalen eenvoudig aan elkaar bevestigt en hier jarenlang plezier aan zult beleven. Is dat nu niet precies waar u naar op zoek bent?

In elke RAL-kleur leverbaar

Onze pergola verbindingsstukken zijn echte Nederlands producten en worden standaard geleverd in blank aluminium. Heeft u de voorkeur voor een bepaalde kleur? Ook dat kan bij Fixmetaal. Onze koppelingsproducten zijn in elke RAL-kleur leverbaar. Een zwarte tuinpaal koppeling staat op hout bijvoorbeeld bijzonder stijlvol. Stuk voor stuk hebben onze producten hierbij een fraai design en zijn daardoor een lust voor het oog. Alle voordelen op een rij:

  • Fraai design
  • Nederlands product
  • Materiaal; blank kwaliteitsaluminium
  • Tegen een meerprijs in elke RAL-kleur verkrijgbaar
  • Zowel doorlopend toepasbaar als bij verspringende balken
  • Eenvoudig en snel in elkaar te zetten met 2 schroefverbindingen

Kortom, met onze koppelingsproducten bent u van al deze voordelen verzekerd en dat alles tegen een zeer scherpe prijs. Niet alleen voor uw houten constructie in uw tuin, maar ook voor het gebruik binnen.

Geschikt voor beursframes en winkelinterieurs

De tuinpaal koppelingen zijn niet alleen geschikt voor buitengebruik. Ook binnen kunt u onze koppelingen uitermate goed gebruiken. Waar u dan aan moet denken? Beursframes bijvoorbeeld, waar u uw duurzame karakter extra kwaliteit meegeeft. Datzelfde geldt ook voor winkelinterieurs. Met een houten constructie gecombineerd met onze koppelingsproducten haalt u een fraaie eyecatcher in huis. Zo zijn er nog tal van doeleinden waarvoor onze voordelige kwaliteitskoppelingen geschikt zijn. Nieuwsgierig geraakt? Neem snel een kijkje in onze online winkel of neem telefonisch contact op en laat u aangenaam verrassen.