Voordelige veiligheidspoort kopen in de webshop van Fixmetaal

Wilt u goedkoop een veiligheidspoort kopen die perfect aansluit op uw wensen en toepassing? U kunt deze eenvoudig online bestellen in de webwinkel van Fixmetaal. Wij bieden u goedkope veiligheidspoorten van de allerbeste kwaliteit. Zo zorgt u gegarandeerd voor de meest optimale en permanente beveiliging van toegangspunten en openingen. Datzelfde geldt voor de beveiliging van dakluiken, ladders, trappen en elke ruimte die verboden is voor onbevoegden. Door het ontwerp van onze veiligheidspoorten kunt u ze altijd verbinden met uw bestaande en vaste constructie waarbij openingsbeveiliging noodzakelijk is. Kortom, met onze kwaliteitspoorten bent u van zorgeloos gebruik verzekerd.

VeiligheidspoortBel: 085 2737367

Een zelfsluitende veiligheidspoort kopen

In veel gevallen is het wenselijk dat veiligheidspoorten zelfsluitend zijn. Onze Kee Gate kwaliteitspoorten zijn hier een heel mooi voorbeeld van. U kunt deze poorten eenvoudig monteren op zowel nieuwe als bestaande constructies waarvoor poortbeveiliging noodzakelijk is. En dit geldt voor zowel het gebruik binnen als buiten. Doordat deze poorten zijn uitgerust met een speciaal scharniermechanisme, sluiten ze altijd automatisch op het moment dat er iemand doorheen gaat. Daarmee komt een veiligheidsbarrière voor personen tot stand op het moment dat dit nodig is. U kunt deze veiligheidstoegangen bij Fixmetaal in diverse uitvoeringen verkrijgen, geheel volgens uw wensen en voorkeuren.

Enkele of dubbele kwaliteitspoorten

Eén van de opties die u bij ons kunt selecteren is de keuze voor een enkele of een dubbele veiligheidspoort. De maximale breedte van de enkele poort is 1 meter en de maximale breedte van de dubbele poort is 2 meter. Beide exemplaren zijn uitvoerig getest en beschikken over de allerbeste eigenschappen en kwaliteiten. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u te allen tijde een kwaliteitsproduct aanschaft waar u volledig op kunt vertrouwen. Om u hiervan een idee te geven zijn dit enkele voorbeelden van de testresultaten:

  • Op 50.000 sluitingen getest (zonder hapering)
  • Op neerwaartse druk getest (tot 225 kilogram)
  • Op corrosiebestendigheid getest in zoute omgeving (672 uur)

Volgens vereisten NEN-EN-ISO 14122, OHSA en CSA

Naast de keuze voor een enkele of een dubbele poort kunt u bij Fixmetaal uit nog veel meer specifieke eigenschappen kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld een veiligheidspoort kopen van gegalvaniseerd staal of de voorkeur geven aan geel gepoedercoate poorten. Wat uw keuze ook is, al onze poorten zijn eenvoudig te monteren en hebben een gegarandeerd veilige bediening. Daarnaast zijn ze ook nog eens omkeerbaar, wat inhoudt dat u ze zowel links als rechts kunt plaatsen. Bovenal zijn ze stuk voor stuk CE-gecertificeerd en voldoen ze aan de vereisten volgens NEN-EN-ISO 14122, OHSA en CSA. Neemt u maar eens contact met ons op en vraag gerust om een offerte op maat. U zult zien dat de prijs u zal bevallen.