Voordelige buizen kopen in de webwinkel van Fixmetaal

Waar kunt u online voordelige buizen kopen die stuk voor stuk voorzien zijn van de beste kwaliteitskenmerken? In de webshop van steigerbuisspecialist Fixmetaal natuurlijk. Wij zijn uw online buizenwinkel en bij ons heeft u een bijzonder ruime keuze in bijvoorbeeld een stalen of aluminium buis. Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment aan houten buispalen voor in de tuin of voor een duurzame interieurlook. Bovendien kunt u al onze producten op maat laten samenstellen. Denk hierbij aan de gewenste kleur, maar ook aan de vorm, de lengte en diameter. Ideaal toch? We nodigen u daarom van harte uit een kijkje te nemen in onze uitgebreide en overzichtelijke webshop.

BuizenBel: 085 2737367

Op maat gemaakte voordelige buizen kopen

Fixmetaal staat bekend als uw complete leverancier op het gebied van buisproducten, koppelingen en ander steigermateriaal. Zo kunt u naast steigerbuizen ook voor toebehoren zoals buiskoppelingen en buisklemmen bij ons terecht. Hierdoor koopt u bij ons voordelig een all-in-one buissysteem dat u geheel volgens uw eigen voorkeuren kunt samenstellen. Wij bieden u buisproducten aan van zowel staal als aluminium. Maar daar blijft het niet bij. Qua vormgeving kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ronde of vierkante buisvarianten. Voor beide varianten bepaalt u zelf wat de lengte moet zijn en welke diameter in het geval van onze ronde buisproducten. Ook qua kleur kunt u aangeven wat uw voorkeur heeft.

Materiaal, vorm, kleur, lengte en diameter

Doordat wij u bij uw buiskeuze volop de mogelijkheid bieden om deze geheel volgens uw voorkeur samen te stellen, weten wij zeker dat we uw ideale buissysteem in huis hebben. Bij de keuze voor een ronde stalen zwarte buis bijvoorbeeld, kunt u aangeven op welke lengte wij deze voor u moeten zagen. Dit kan tot een lengte van maximaal 3 meter. Deze stalen buizen zijn thermisch verzinkt en voldoen aan de kwaliteitsnorm EN-10255-M. Bij onze vierkante buisproducten kunt u er eveneens voor kiezen deze op elke gewenste lengte te laten zagen. Dit kan tot maximaal 6 meter. Uiteraard voldoen ook deze kwaliteitsbuizen aan de EN-10255-M norm.

All-in-one buissysteem van Fixmetaal

Voor gebruik voor zowel binnen als buiten kunt u bij ons voordelige buizen kopen. Deze kunt u bestellen in combinatie met alle denkbare toebehoren. In onze online shop kunt u bijvoorbeeld een zeer gevarieerd assortiment aan diverse buiskoppelingen vinden. Ook deze buiskoppelingen kunnen geheel volgens uw voorkeur geleverd worden. Daarbij kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bepaalde kleurcombinatie met uw gekozen buisproduct. Zo zijn onze kwaliteitsbuizen met zwart gekleurde buiskoppelingen momenteel zeer populair. Daarnaast kunt u uiteraard ook voor elke andere kleurcombinatie kiezen.