Al uw wielen en zwenkwielen online bestellen bij Fixmetaal

Dé leverancier waar u goedkoop wielen en zwenkwielen online kunt bestellen heet Fixmetaal. Bovendien gaat het bestellen van meubelwielen en zwenkwielen in onze webwinkel snel en eenvoudig. Ideaal toch? Dat vinden wij nu ook. Daarom vindt u vrijwel altijd het wiel dat u zoekt in ons uitgebreide en eveneens goedkope assortiment. Zo hebben wij stoelwielen voor u op voorraad die perfect passen in elke interieurstijl. Van design wielen tot retro wielen en van vintage wielen tot industriële wielen; niets ontbreekt in ons uitgebreide assortiment. Dezelfde veelzijdige keuze-opties vindt u terug in ons assortiment van het zwenkwiel. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, groottes en datzelfde geldt voor de diverse diameters.

Wielen & zwenkwielenBel: 085 2737367

Waarom bij ons uw wielen en zwenkwielen online bestellen?

Het antwoord op deze vraag is simpel; omdat u bij ons gegarandeerd uw gewenste wielsoort vindt voor de scherpste prijs. Voor het meubelwiel alleen al bieden wij u een enorm keuzearsenaal. Wielen in vintage retro look bijvoorbeeld. Dit zijn wielen van onbehandeld staal met een industrieel karakter. Deze wielsoorten worden vaak toegepast bij meubelontwerpen zoals tafels, kasten en andere interieurstukken. Omdat dit wiel niet verzinkt is, kunt u ze in elke gewenste kleur laten maken. Een andere mogelijkheid is om deze trendy wielsoorten te laten roesten. Zodra het gewenste roestgehalte bereikt is behandelt u ze bijvoorbeeld met blanke lak zodat het roestproces zal stoppen maar de roestkleur behouden blijft.

Zwarte stoelwiel of een andere kleur

Als u specifiek op zoek bent naar stoelwieltjes kunt u eveneens uw hart ophalen in onze webshop. Zo hebben wij wieltjes met een topplaat maar ook met een pin. Beide opties zijn gemakkelijk te monteren. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse kleurmogelijkheden voor uw gewenste stoelwielen en andere wielsoorten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de zwartgekleurde soorten in onze digitale winkel. U kunt hierbij, onder andere, kiezen uit zwartgekleurde zwenkwielen en bokwielen. Deze variëren in grootte, maar ook in de mogelijkheid om ze met of zonder rem en/of expander aan te schaffen.

Ook uw online adres voor lekvrije steekwagenwielen

Behalve de ruime keuze die Fixmetaal u biedt qua meubel-, stoel- en zwenkwielsoorten kunt u ook bij ons terecht voor steekwagenwielen. Het steekwagenwiel kunt u net als onze andere wielen en zwenkwielen eenvoudig online bestellen. Ze hebben stuk voor stuk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij deze wielsoorten is het belangrijk dat ze over lekvrije kwaliteiten beschikken en dat is dan ook precies waarmee ze zijn uitgerust. Overigens zijn deze lekvrije kwaliteiten niet alleen voorbehouden aan onze steekwagenwielen. Ook voor kruiwagenwielen, zwenk- en bokwielen van zacht PU bent u bij ons aan het juiste online adres.