Zelf een schaduwhal maken?

Wees voordelig uit door zelf een schaduwhal te bouwen!

Een schaduwhal is een constructie om vollegronds-teelt in de buitenlucht te kunnen telen, maar ook te kunnen beschermen bij extreme weersomstandigheden. Het wordt veel in de boomkwekerijen gebruikt.
Het is een buisframe waar een net overheen gedaan kan worden. Het beschermt niet alleen tegen zon en wind, maar ook tegen spreeuwen bij het kweken van de Ilex Verticillata bijvoorbeeld. 

Als u de lengte, breedte en hoogte opmeet, kunt u zelf uittekenen hoeveel buizen en welke buiskoppelingen u hiervoor nodig heeft. Eventueel kunnen wij u hierbij adviseren. Ons huismerk Multiklemp is scherp geprijsd en hier heel geschikt voor (TÜV-gecertificeerd), maar ook onze merken Tubeclamps of Interclamp zijn hier prima geschikt voor; deze kunnen zwaardere belastingen aan. Ze staan allemaal overzichtelijk in onze webshop.

Schaduwhal in Boskoop  Schaduwhal in Boskoop


Het schaduwdoek (ook wel beschermdoek of winddoek genoemd) koopt u gewoon los en met een beetje handigheid creëert u zo een schaduwhal naar uw eigen wensen! Deze kan later ook weer gemakkelijk veranderd of uitgebreid worden door verder te koppelen met de handige koppelstukken.

Betaal niet teveel voor een schaduwhal, maak hem zelf!

Schaduwhal in Boskoop met doek 

Nieuwe schaduwhal op boomkwekerij in Boskoop