Zwarte buiskoppelingen kopen?

Zwarte buiskoppelingen en zwarte buizen zijn trendy!

Zwarte buiskoppelingen zijn iets minder bekend dan de gewone grijze buisklemmen.  Maar buizen kunnen ook een ándere kleur hebben. Fixmetaal speelt hierop in door zwarte buizen en zwarte buiskoppelingen te leveren. Zwarte buizen en buiskoppelingen zijn gewoon te verbinden met elkaar, net als de gewone buiskoppelingen. Zwart is een trendy kleur en valt meer op. Deze zwarte buiskoppelingen zijn ideaal als u een constructie wilt maken die er mooi en rustgevend uitziet. 
Fixmetaal levert ook zwarte zwenkwielen.

Zwarte buiskoppeling Kort T-stuk        Naar de zwarte buiskoppelingen

Als u een ándere kleur buisklemmen wilt dan zwart, kunnen wij deze ook in een andere kleur poedercoaten voor u. 
We kunnen de buizen coaten in elke RAL kleur. Dit is wel tegen meerprijs.

Wat voor mogelijkheden zijn er met zwarte buiskoppelingen?

Onze zwarte buiskoppelingen kunnen aangesloten worden op alle stalen en aluminium buizen. Ze kunnen in meerdere buismaten worden geleverd. Er zijn dus geen beperkingen van zwarte steigerbuiskoppelingen ten opzichte van de gewone buiskoppelingen.  De zwarte buizen en buiskoppelingen zijn alleen verkrijgbaar in het merk Multiklemp. De gecoate buizen zijn vooral bedoeld voor binnenshuis gebruik. De buizen zijn in alle lengtes verkrijgbaar tot zes meter, doordat we met de zaagmachines van Fixmetaal de buizen eenvoudig op gewenste lengte kunnen zagen. De zwarte buiskoppelingen zijn leverbaar in de buisdiameters 26,9 / 33,7 / 42,4 en 48,3 mm.

Wat ook erg fraai is, is de combinatie van zwarte buizen met gewone zilverkleurige buiskoppelingen en andersom. Ook zwarte buiskoppelingen met een houten buis is mooi.

Waarom bij Fixmetaal?

Fixmetaal heeft snelle levertijden. Daarnaast kunt u bij ons veilig online betalen met iDeal. Wij garanderen de kwaliteit van onze buizen en buiskoppelingen. Fixmetaal is een jong, dynamisch bedrijf met een hoge service- en klantgerichtheid. Wij zijn een begrip op het gebied van metaalwaren en gespecialiseerd in buiskoppelingen, aluminium buizen, stalen buizen en zwenkwielen. U kunt ons ook bellen of e-mailen als u een vraag heeft, wij geven u kosteloos advies over buizen en buiskoppelingen.

Bedankt voor het lezen en veel succes met het vinden van de juiste (zwarte) buizen en (zwarte) buiskoppelingen!

     

Frame van zwarte buizen en buiskoppelingen