Zwenkwieltjes kopen?

Bij Fixmetaal kunt u diverse zwenkwieltjes kopen, die u voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Daarvoor is het wel belangrijk dat u een ruime keuze heeft en uitstekende kwaliteit van de wieltjes kunt verwachten. Daarvoor bent u aan het juiste adres bij Fixmetaal! 
Hier kunt u terecht voor rubberwielen, steigerwielen en meubelwielen bestellen. Daarnaast kunt u hier ook uitstekend terecht voor bolderkarwielen en steekwagenwielen. Alles is mogelijk om zelf uw wiel te vervangen zonder hier een nieuwe kruiwagen of steekwagen en dergelijke voor te moeten aanschaffen. De zwenkwielen worden ook gebruikt onder meubels. Voor binnen en buiten zijn deze zwenkwieltjes dan ook uitermate geschikt en in diverse modellen en groottes te verkrijgen.

Zwenkwielen bekijken     Meubelwielen bekijken     Vintage Retrowielen bekijken     Zwarte zwenkwielen bekijken   

         Zwaar belastbare wielen bekijken     Apparaatwielen bekijken     Stoelwieltjes bekijken

Verwacht uitstekende kwaliteit

Zwenkwieltjes kopen kan eenvoudig en snel via de webshop, u kunt direct online betalen waarna wij uw bestelling direct in orde zullen maken. Wij leveren uit eigen voorraad en daarom kunt u de bestelling snel in huis verwachten.
Voor diverse doeleinden zijn zwenkwieltjes te gebruiken. Bijvoorbeeld voor het verplaatsen van iets of juist voor een functie om meubels op de laten rusten.

Een ruime keuze is wel zo prettig

FixMetaal is naast zwenkwieltjes ook een groot leverancier van stalen en aluminium buizen en buiskoppelingen. Ook hierin kunt u een ruim assortiment verwachten met veel diversiteit. Namelijk metalen en aluminium buiskoppelingen en buizen in elke gewenste lengte en in zes verschillende buisdiameters. En wat denkt u van het brede assortiment in steigerframes en toebehoren hiervan. Kortom, hier vindt u wat u nodig hebt en ook gegarandeerd in de juiste maat. Niet alleen in de ruime keuze van ons producten kunt u op ons rekenen, maar ook in de kwaliteit van onze diensten en producten kunt u vertrouwen. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op, onze klantenservice staat u graag te woord. U kunt veilig online betalen, en zodra de betaling binnen is wordt u bestelling zo snel mogelijk afgestuurd. 

Naar de zwenkwielen