Bestel uw winkelinrichting van steigerbuis eenvoudig online

Goedkoop en online uw winkelinrichting van steigerbuis bestellen bij dé specialist op dit gebied? In de webshop van Fixmetaal vindt u voordelige buissoorten van hoogstaande kwaliteit. Alles wat u zoekt op het gebied van winkelinrichting is ruimschoots vertegenwoordigd in ons online assortiment. Denkt u dan aan een goedkoop kledingrek van steigerbuis bijvoorbeeld of een aluminium kapstok van steigerbuis. Naast stalen en aluminium buizen kunt u in onze webwinkel eveneens terecht voor het kopen van houten buizen. Deze geven uw winkel of beursstand een prachtige en duurzame uitstraling mee. Vooral wanneer u deze combineert met de buiskoppelingen uit ons assortiment. Net zoals bij onze buizen het geval is, zijn deze koppelingen in tal van kleuren leverbaar.

Bel: 085 2737367Voorbeeld

Winkelinrichting van steigerbuis in zwart of een andere kleur

Ook uw buiskeuze is van invloed op de uitstraling die u met uw winkel wilt realiseren. Daarom kunt u bij Fixmetaal kiezen uit diverse materiaalsoorten, kleuren en afmetingen. Zo zijn zwarte steigerbuizen vandaag de dag ontzettend populair. Ze zorgen voor een robuuste en trendy uitstraling. Als finishing touch kunt u dan kiezen voor buiskoppelingen en buisklemmen van metaal. Uiteraard zijn ook andere kleurcombinaties mogelijk en datzelfde geldt voor de materiaalkeuze. Als leverancier van uw all-in-one buizensysteem kunt u daarbij aangeven wat de lengte van uw buizen moet zijn en welke diameter deze moeten hebben.

Stoere uitstraling of juist een elegante look

Door te kiezen voor een dikkere buisdikte geeft u uw winkel juist die stoere uitstraling mee waar u naar op zoek bent. Denk dan aan uw toonbank, paskamers, kledingrekken en ga zo maar door. Als u voor dezelfde dikkere buisdikte kiest, creëert u zo een stoere eigentijdse winkeluitstraling. Houdt u meer van de elegante look? Ook daarvoor kunt u bij Fixmetaal terecht. U kiest dan een van de dunnere buisdiktes en kiest zo voor een verfijnder geheel. U kunt bij ons terecht voor maar liefst 6 verschillende buisdiktes, dus wij weten zeker dat uw ideale winkelinrichting van steigerbuis hier tussen zit. Informeer gerust eens naar de prijs!

Poedercoaten in uw huisstijlkleur(en)

Kiest u voor onze goedkope winkelinrichting op maat dan kunt u er ook voor kiezen deze geheel in uw huisstijlkleur(en) te laten poedercoaten. Dat kan in elke gewenste RAL-kleur. Wilt u hier graag advies over? Geen probleem. Fixmetaal heeft een hele hoge service- en klantgerichtheid. Dit betekent dat wij u graag van deskundig advies voorzien. Datzelfde geldt voor de montage van uw all-in-one buissysteem. U krijgt bij uw bestelling een gratis inbussleutel zodat u zelf eenvoudig uw buisconstructies kunt monteren. Wilt u liever dat wij dit voor u doen? Ook dat behoort tot onze veelzijdige servicemogelijkheden. Onze vriendelijke monteurs zijn u graag van dienst.