WELKOM BIJ FIXMETAAL, UW STEIGERBUIS SPECIALIST


Wij helpen je met jouw klus. of het nu een kapstok is, carpoort of een spandoekframe.

Je buizen worden gratis op maat gezaagd en met de gratis meegeleverde inbussleutel zit je project in een handomdraai in elkaar

  • Banner

Voordelige winkelinrichting

Voordelige winkelinrichting

Gepubliceerd: - Categorie: Fixmetaal

Bent u op zoek naar voordelige winkelinrichting? En heeft u hierbij ook al een gedacht aan het gebruik van buizen en koppelingen? Fixmetaal is een leverancier van steigerbuizen en koppelingen. Met buizen en koppelingen kunt u allerlei soorten winkelinrichting realiseren. Van kledingrekken tot tafels en van kasten en paskamers tot toonbank. En het geheel ziet er zeker niet uit als goedkope winkelinrichting! Steigerbuizen en buiskoppelingen zijn juist helemaal van deze tijd. Robuust, stoer en modieus. U kunt zelfs elegante tafels creëren met de buizen en koppelingen van Fixmetaal.

Dus met een winkelinrichting van steigerbuis voorziet u uw winkel van een robuuste, stoere en eigentijdse sfeer. Maar het is ook mogelijk om wat eleganter en verfijnder te werk te gaan met de dunnere buisdiktes. U kunt in onze buiskoppelingshop een heleboel voorbeelden zien van projecten en winkelinrichtingen die gemaakt zijn met steigerbuis.

Winkel inrichten met steigerbuis Toonbank en rekken van steigerbuis
       
Pashokjes van steigerbuis  Winkelrekken van steigerbuis

Soorten buizen en koppelingen

Onze buizen zijn verkrijgbaar in staal en aluminium en in 6 verschillende buisdiktes. Alle buizen kunnen op maat gezaagd worden. Daarnaast verkopen wij verschillende soorten buiskoppelingen in staal, rvs of aluminium. Het is ook mogelijk om buizen en koppelingen in elk gewenste RAL kleur te laten poedercoaten. Zo kunt u altijd iets vinden wat bij uw winkel past.

Kledingrek van steigerbuis Winkelrek van steigerbuis Kledingrekken van steigerbuis

        

Bestellen via de webshop

Fixmetaal is een jong, dynamisch bedrijf met een hoge service- en klantgerichtheid. De buizen en buiskoppelingen kunnen gemakkelijk besteld worden via de webshop. Betaling kan veilig via Ideal. Uw goedkope winkelinrichting wordt snel bij u afgeleverd. Met behulp van een inbussleutel zet u zelf uw hele winkelinrichting in elkaar. Maar u kunt ook kiezen voor montage op locatie. Onze monteurs zijn gekwalificeerd en gecertificeerd en zien elke klus als een uitdaging.

Persoonlijk advies

Wilt u liever persoonlijk advies of weet u niet zo goed wat u allemaal nodig heeft voor uw project? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw project. U vindt onze contactgegevens op onze website, of stuur een mail