Buiskoppelingen van de vakman

Buiskoppelingen van de vakman

Gepubliceerd: - Categorie: Fixmetaal

Buiskoppelingen kopen doe je bij de vakman! Fixmetaal is geen 'kiloknaller' maar servicegericht, betrouwbaar en levert een breed assortiment buiskoppelingen. Van het topmerk Kee Klamp, de glanzende buiskoppelingen, de aluminium buiskoppelingen en natuurlijk ons voordelige huismerk Multiklemp.

Voor elk wat wils, voor bouwvakker en doe het zelver.

Veel klanten bestellen buiskoppelingen bij Fixmetaal vanwege het persoonlijke advies en het uitgebreide assortiment. We kunnen van uw schets een tekening maken, waar we juiste buiskoppelingen bij plaatsen.
Hier wordt veel gebruik van gemaakt voor winkelinterieurs, zoals kledingrekken en pashokjes. Maar ook voor steigertafels en dergelijke.

Voordelige buiskoppelingen kopen?

Het buiskoppelingen huismerk Multiklemp van Fixmetaal is een zéér uitgebreid en prima merk buiskoppelingen: TÜV-gecertificeerd en veel gebruikt voor tafels, kapstokken, trapleuningen, pergola's, enzovoort.

Lichtgewicht buiskoppeling van aluminium  Lichtgewicht buiskoppeling van aluminium      

Buiskoppelingen huismerk Multiklemp  Buiskoppelingen huismerk Multiklemp

Deze buiskoppelingen zijn eenvoudig te monteren en weer te demonteren, door het gebruik van inbusbouten. De inbusbouten van Multiklemp hebben een speciaal aangebrachte snijrand, die zorgt voor een sterke verbinding. Hierdoor zetten ze zich goed vast op een metalen buis.

Voor constructies die zwaar belast worden zijn de buiskoppelingen van Kee Klamp uitermate geschikt. Dit wordt veel in de bouw toegepast en voor industrieel gebruik. Kee Klamp is op en top gecertificeerd!

Mooie buiskoppelingen kopen?

De mooie, glanzende buiskoppelingen van Fixmetaal zijn blijvend glanzend en de combinatie met aluminium buizen is een fraaie combinatie!
Het is ook een Topmerk en prima geschikt voor zwaarbelaste constructies.

Buiskoppelingen monteren is leuk

Het is prettig dat een buisconstructie altijd weer gedemonteerd kan worden of uitgebreid. Eigenlijk zonder beperkingen.
Een veelgehoorde opmerking is dat het monteren van buiskoppelingen lijkt op het 'meccano van vroeger'.
In eenvoud lijken ze inderdaad op elkaar; voor buiskoppelingen is alleen een inbussleutel nodig! En die krijgt u er gratis bijgeleverd!

Het prettige van Fixmetaal is dat er ook aanverwante artikelen gekocht kunnen worden, zoals zwenkwielen die onder bijvoorbeeld een tafel gemonteerd kunnen worden.
Voor het monteren onder buizen heb je een bout of expander nodig. Dat zijn een soort staafjes die uitzetten als je ze aandraait, waardoor ze zich vastklemmen in de buis. Hierdoor zit het zwenkwiel muurvast in de buis.
Dit wordt bijvoorbeeld vaak toegepast onder een bed of onder een tafel. Deze zijn er voor zowel ronde als vierkante buizen.

Kortom, Fixmetaal is een deskundig bedrijf met een zeer uitgebreid assortiment.