Winkelinrichting met steigerbuis

Winkelinrichting met steigerbuis

Gepubliceerd: - Categorie: Fixmetaal

Heeft u wel eens gedacht aan een winkelinrichting met steigerbuis? Met buizen en koppelingen zet u snel en goedkoop een complete winkelinrichting in elkaar. Tafels waar u uw producten op uit kunt stallen, kledingrekken in alle soorten en maten, pashokjes, toonbank, enz. U kunt zelfs een heel wandrek maken van steigerbuizen en koppelingen. Uw hele winkelinrichting van steigerbuis met slechts een paar items. Alles is mogelijk.

Wandrek van steigerbuis Wandrekken van steigerbuis

Verschillende buisdiktes

U koopt uw buizen en koppelingen gemakkelijk en snel bij Fixmetaal. De steigerbuizen zijn te koop in zes verschillende buisdiktes en in aluminium of staal. We verkopen buiskoppelingen van verschillende merken van staal, rvs en aluminium. Zowel de buiskoppelingen als buizen kunnen worden voorzien van een poedercoating. Hierdoor kunnen ze in elke gewenste RAL-kleur geleverd worden. Voor elke winkel is wel iets passends te vinden bij Fixmetaal. Door een winkelinrichting met steigerbuis voorziet u uw winkel van een robuuste, stoere en eigentijdse sfeer. Maar het is ook mogelijk om wat eleganter en verfijnder te werk te gaan met de dunnere buisdiktes. U kunt op onze website een heleboel voorbeelden zien van projecten en winkelinrichtingen die gemaakt zijn met steigerbuis.
Wij adviseren u om stalen buizen te nemen voor kledingrekken, omdat aluminium buizen kunnen afgeven bij veelvuldig gebruik met kledinghangers.

Winkelrek van steigerbuis

Persoonlijk advies

Wilt u liever persoonlijk advies of weet u niet zo goed wat u allemaal nodig heeft voor uw project? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op. Wij denken met u mee en adviseren u graag bij uw project.

Montage op locatie

U kunt uw winkelinrichting met steigerbuis prima zelf in elkaar zetten. Het is op zich niet moeilijk. Maar vindt u dit lastig of te moeilijk, kunt u ook kiezen voor montage op locatie. In dat geval komen onze monteurs bij u langs om uw winkelinrichting te monteren. Al onze monteurs zijn gekwalificeerd en gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het monteren van buizen en buiskoppelingen. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.