Buiskoppelingen specialist

Buiskoppelingen specialist

Gepubliceerd: - Categorie: Fixmetaal

Buiskoppelingen of buisklemmen zijn gemaakt om er buizen op eenvoudige wijze mee te kunnen verbinden tot de meest uiteenlopende buisconstructies. Het gebruik van inbusschroeven (gratis bijgeleverd) zorgt voor een zeer sterke buisverbinding, waardoor deze buisconstructie ook weer gemakkelijk te demonteren is.

Fixmetaal heeft het grootste assortiment buiskoppelingen.

Fixmetaal is specialist en levert diverse soorten buiskoppelingen:

Ronde buiskoppelingen Vierkante buiskoppelingen Zwarte buiskoppelingen Tuinpaal koppelingen
Ronde buiskoppeling Vierkante buiskoppeling Zwarte buiskoppeling Tuinpaal koppeling


Buiskoppelingen worden ook wel ’steigerpijp’ genoemd. Het was oorspronkelijk ook bedoeld om steigers mee te maken, maar in de loop van de tijd ontdekte men dat er met buiskoppelsystemen veel méér te maken is, zoals hekwerken, winkelinterieurs, magazijnstellingen, wegbebakening, reclameborden, standbouw, meubels, trappen, frames, enz. enz.

Verschillende diameters

De buiskoppelingen zijn verkrijgbaar in 6 verschillende diameters, die u overzichtelijk in onze webshop kunt vinden. Hierdoor worden vergissingen in buismaat-diameters voorkomen!

Kortom, buiskoppelingen kennen eigenlijk geen beperkingen, vrijwel alles kunt u ermee maken!

RAL-kleur

U kunt de buiskoppelingen (en buizen) in elke RAL-kleur bestellen. Wij poedercoaten ze dan voor u. En indien u wenst kunnen onze monteurs ook dingen voor u op locatie in elkaar zetten. Zij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd. Prijzen hiervoor op aanvraag.

Meerdere merken

MULTIKLEMP buiskoppelingen: een goedkoper buiskoppelsysteem maar van prima kwaliteit. Het is het Huismerk van Fixmetaal. U kunt van het huismerk Multiklemp ook voor een grootverpakking kiezen waardoor de prijs van het Multiklemp-koppelsysteem nog aantrekkelijker wordt.

TUBECLAMPS buiskoppelingen: een absoluut kwaliteitsmerk (gecertificeerd A-merk) dat kwalitatief vergelijkbaar is met KeeKlemp maar 40-60% goedkoper.

INTERCLAMP buiskoppelingen: een kwalitatief hoogwaardig buiskoppelsysteem, het neusje van de zalm. Wordt veel door professionals gebruikt voor buisverbindingen, omdat deze koppelstukken zwaar belast kunnen worden en aan allerlei kwaliteitsnormen voldoen. Ook de particulioer werkt er steeds meer mee.

TOPclamp buiskoppelingen: een vierkant buiskoppelsysteem. Professioneel, eenvoudig in elkaar te zetten en veelzijdig. Voor niet-zwaarbelaste verbindingen.