Buiskoppeling kopen?

Buiskoppeling kopen?

Gepubliceerd: - Categorie: Fixmetaal

Buiskoppelingen of buisklemmen zijn gemaakt om er buizen op eenvoudige wijze mee te kunnen verbinden tot de meest uiteenlopende buisconstructies. En het gebruik van inbusschroeven (gratis bijgeleverd) zorgt voor een zeer sterke buisverbinding, waardoor deze buisconstructie ook weer gemakkelijk te demonteren is.

Buiskoppelingen worden ook wel ’steigerpijp’ genoemd. Het was oorspronkelijk ook bedoeld om steigers mee te maken, maar in de loop van de tijd ontdekte men dat er met buiskoppelsystemen veel meer te maken is, zoals hekwerken, winkelinterieurs, magazijnstellingen, wegbebakening, reclameborden, standbouw, meubels, trappen, frames, enz.

De buiskoppelingen zijn verkrijgbaar in 6 verschillende diameters, die u overzichtelijk in onze webshop aantreft. Hierdoor worden vergissingen in buismaat-diameters voorkomen!

Veelzijdig

Kortom, het werken met een buiskoppeling kent eigenlijk geen beperkingen; vrijwel alles kunt u ermee maken.

U kunt de buiskoppelingen (en buizen) in elke RAL-kleur krijgen! Wij poedercoaten ze dan voor u. En indien u wilt kunnen onze monteurs ook dingen voor u op locatie in elkaar zetten. Zij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd. Prijzen hiervoor op aanvraag.

Kledingrek van buiskoppelingen en stalen buizen    Buiskoppeling monteren

Diverse merken

Fixmetaal is een Buiskoppeling shop. Met het grootste assortiment buiskoppelingen, waarmee vrijwel iedere constructie gerealiseerd kan worden, is Fixmetaal dé speciaalzaak op het gebied van buiskoppelingen en frames.

MULTIKLEMP buiskoppelingen: een goedkoper buiskoppelsysteem, maar ook zeer kwalitatief en TÜV gecertificeerd. Het is ons huismerk. Door de grootverpakking is de prijs van het Multiklemp-koppelsysteem zeer aantrekkelijk.

Overzicht buiskoppelingen Multiklemp (1)     Overzicht buiskoppelingen Multiklemp (2)

KEE KLAMP buiskoppelingen: gecertificeerd TOPmerk

Overzicht Kee Klamp buiskoppelingen

TUBECLAMPS buiskoppelingen: een absoluut kwaliteitsmerk (gecertificeerd A-merk) dat kwalitatief vergelijkbaar is met KeeKlemp maar 40-60% goedkoper.

Ons merk INTERCLAMP buiskoppelingen: een kwalitatief hoogwaardig glanzend buiskoppelsysteem, het neusje van de zalm. Wordt veel door professionals gebruikt voor buisverbindingen, omdat deze koppelstukken zwaar belast kunnen worden en aan allerlei kwaliteitsnormen voldoen. Ook de particulioer werkt er steeds meer mee.

Overzicht Interclamp buiskoppelingen

KEE LITE buiskoppelingen zijn aluminium buiskoppelingen: licht van gewicht!

TOPCLAMP buiskoppelingen: een vierkant buiskoppelsysteem. Professioneel, eenvoudig in elkaar te zetten en veelzijdig. Voor niet-zwaarbelaste verbindingen.

Hangend bloemenrek met buiskoppelingen gemaakt